Direkt utbetalning

Det finns några långivare som betalar ut smslån direkt till ditt bankkonto utan någon fördröjning. Som bekant brukar det ta några timmar, upp till någon dag att göra överföringar mellan bankkonton på olika banker. Gäller det en vardag och man får sitt lån godkänt innan 13.30-tiden så brukar man kunna få sitt lån utbetalt till sitt bankkonto samma dag oavsett bank. Är det efter 13.30 eller en helgdag, då får man vänta till nästa vardag för att få pengarna såvida man inte väljer en långivare som betalar ut pengar från samma bank som du i dag redan har och såvida den har öppet. Handelsbanken och Nordea är de banker som flest långivare kan erbjuda direktutbetalning till.

Här listar vi de långivare som just nu har öppet och kan göra en direktutbetalning till dig (beroende på vart du har ditt bankkonto). I listan nedan visas endast de som har sin kundtjänst öppen och kan göra en utbetalning direkt. Efter respektive långivare kan du se till vilka banker de kan göra en direktutbetalning.

[direktutbetalning]

Kunder med ett bankkonto där direktutbetalning inte kan ske får oftast sina pengar samma dag om lånet blir godkänt innan 13.30 en vardag. Blir lånet godkänt tidigare kommer pengarna in på kontot nästkommande vardag förmiddag.