SMS Kredit

SMSKredit ger kunderna en andra chans, betalningsanmärkningar kan vara okej
SMSKredit är en del av MobillånKoncernen och företaget bakom heter SMS Kredit Skandinavien AB. Företaget har gett ut små krediter till svenskar som har behövt lite extra pengar i tickan sedan 2006 och har redan haft över 100 000 nöjda kunder. Detta har gjort att SMS Kredit är ett mycket trevligt företag med god resumé.

Låna upp till 5000kr trots betalningsanmärkning

Vad krävs för att låna?

Vad är det då som krävs för att du ska få ett godkänt lån hos SMS Kredit? Det krävs faktiskt väldigt lite. Det krävs att du ska vara myndig och bosatt i Sverige. Du måste även ha en årsinkomst på över 50 000kr som du på något sätt ska kunna bevisa om det skulle behövas. Utöver det är det inte fler krav. Du behöver inte ens vara fri från betalningsanmärkningar. Däremot så krävs det att du inte har något skuldsaldo. Kraven är låga vilket gör att SMS Kredit har hjälpt många privatpersoner att komma ut ur kniviga ekonomiska situationer. När andra kreditgivare och smslånbolag vänder ryggen till så finns SMS Kredit där för att hjälpa och ge smålån.

Ansökningprocessen

Ansökningsprocessen är väldigt enkel. Du har nämligen flest ansökningsmetoder att välja på i branschen. Du kan inte bara ansöka via SMS och Internet som hos de flesta, du kan även välja lite mer sällsynta metoder som WAP-länk via telefon där du kan tala direkt med kundtjänst och lösa allting där. Valmöjligheterna gör att det inte bara går snabbt, det är enkelt också att få några extra tusenlappar på kontot.

Ansökan på flera sätt

För att göra en ansökan på deras hemsida, antingen via mobilen eller direkt via en dator så är det bara att fylla i personuppgifter, ditt kontonummer samt en aktiveringskod som du får via sms. För att få aktiveringskoden så skickar du ett sms med koden Kredit web som kostar 30kr. Om du har Nordea som bank så får du pengarna så snabbt som inom 15 min, annars kommer dom efterföljande bankdag.

[gettable butik=”smskredit”]

[butiksinfo butik=”smskredit”]