Viaconto

Smidiga smslån upp till 10000kr

ViaConto håller på med snabba lån och krediter. De finns i en stor del av Europa genom olika dotterbolag till VIA SMS Group. Du kan vara trygg att låna av ViaConto eftersom det är ett så stort och känt bolag. Deras idé är att låna ut små krediter som kan behövas till oförutsedda utgifter eller tillfälliga finansiella problem. ViaConto är ganska unika i branschen med sitt kundfokus. Det är du som kund som står i centrum och de försöker att anpassa ditt lån så att det ska passa just dig. Därför kan du till exempel förlänga ditt lån mycket enkelt ifall du inte skulle kunna betala tillbaka inom en månad.

Räntefritt lån upp till 1000kr (nya kunder)

Hur mycket kan jag låna hos ViaConto?

Maxbeloppet som du kan låna beror på hur många gånger du varit kund hos ViaConto tidigare. I vanliga fall kan man bara låna en tusenlapp första gången, men host ViaConto så kan man låna 4000 redan första gången. Andra gången kan du låna upp till 5000kr och tredje gången och framåt så kan du låna hela 6000kr.

Hos ViaConto kan du förlänge lånen!

Om du väljer att låna 6000kr så betalar du 900kr i ränta. Skulle du behöva få lite längre kredit så kostar det bara 276 för att förlänga lånet 30 dagar till. Då får du hela två månader på dig att betala tillbaka lånet plus räntan. Ifall du bara behöver några extra dagar kan du förlänga en vecka för 126kr.

Nya kunder lånar gratis

Om du är ny kund hos ViaConto så kan du ta ett lån helt gratis. Du får låna 1500kr i en hel månad utan ränta. Detta är för att bevisa för dig hur bra ViaConto är och att du faktiskt tar hand om sina kunder. Något som är unikt är att du kan välja exakt hur mycket du behöver låna. Om du bara behöver 2003kr så kan du låna detta och betala 231kr i ränta för 18 dagar, om det är det du behöver.

[gettable butik=”viaconto”]

[butiksinfo butik=”viaconto”]