Kundfinans

Säkra sms-lån - pengar idag!

Kundfinans är ett varumärke som kommer från IPP Sweden AB. Det är en stor och betrodd låneaktör på den svenska marknaden som gärna beviljar smålån till dig med en förmånlig ränta. Ett tecken på att Kundfinans är en långivare att lita på är att de redan 2006 har haft över 100’000 nöjda kunder. Detta har gjort att de har en ledande position på den svenska marknaden och är ett av de största bolagen som lånar ut små belopp. Kundfinans lånar ut upp till 5000kr via snabblån.

Lån från 500kr upp till 5000kr under 30 dagar

Bra översikt

Kundfinans har en mycket bra och enkel hemsida där du direkt kan se hur mycket ränta du kommer att behöva betala för ditt lån. Ifall du till exempel vill låna 3000kr så behöver du betala 600kr i ränta inom en månad. Själva ansökningsprocessen är snabb och smidig och du får pengarna på kontot redan samma dag. Perfekt ifall du upptäcker att det fattar ett par slantar på kontot. Att göra ett snabblån hos en aktör som är såhär öppen och ärlig med avgifter är ett stort plus, då vet man att man inte kommer bli lurad eller behöva betala mer än vad man tror att man ska göra. De använder konsumentverkets formler för beräkning av effektiv ränta.

Säkert att låna hos Kundfinans?

Något som Kundfinans trycker väldigt hårt på är säkerheten när du tar ett smslån. De har därför utvecklat ett eget Antifraud-system som gör snabblånet helt säkert. Det låter heller ingen annan utomstående få reda på att just du lånat pengar. De enda som vet är att de gör en kreditupplysning hos UC, detta är nödvändigt för att kundfinans ska kunna bevilja ditt lån.

Ett litet minus med Kundfinans är att de har avskaffat ansökningar via SMS sedan mars 2012. Detta för att det va färre som använde den metoden, men också av säkerhetsskäl. Det finns de som inte upptäckt att de avslutat tjänsten och därför försöker smsa numret. Detta spelar däremot ingen roll eftersom de inte tar ut någon avgift för sms, vilket kundfinans aldrig gjort.

[gettable butik=”kundfinans”]

[butiksinfo butik=”kundfinans”]