Risicum

Återkommande kunder kan låna upp till 12 000kr
En långivare som man inte hör så mycket om är Risicum. Detta är synd eftersom det är ett bra och stabilt företag som ger ut små krediter på upp till 10000kr till dig som privatperson. Det enda som egentligen skiljer Risicum från andra långivare är att du måste vara 20 för att få låna hos dem, även små belopp. De har väldigt långa tider då du kan bli utbetald (7-22 hela veckan) vilket såklart är en fördel. Företaget är fristående, de heter Risicum Capital AB, med andra ord är det inget annat företag som bara slängt upp en långivare, utan du vet att det är ett seriöst företag som har kreditgivning som huvudsyssla som kommer ta hand om dina lån.

Räntefritt lån upp till 2000kr (nya kunder)

Vad krävs för att låna hos Risicum?

För att få din låneansökning godkänd hos Risicum behöver du först och främst ha fyllt 20 år. Du måste också ha bott och varit folkbokförd i Sverige sedan 2 år tillbaka samt inte ha några betalningsanmärkningar. För att kolla kreditvärdigheten använder Risicum Soliditet AB som kreditupplysare. Ifall du har någon form av liten företeelse så kan du bli beviljad ett lån som är lägre än det du egentligen sökt. Säg att du sökt för 10’000 så kan du få avslag, men samtidigt bli godkänd för 5000kr.

Säkert att låna hos Risicum

Om du är orolig över säkerheten när du ska låna pengar hos Risicum så kan jag lugna dig. Risicum är VeriSigncertifierade och använder den säkraste och mest krypterade tekniken som finns på marknaden. Deras säkerhet motsvarar gott och väl den säkerhet som banker använder sig utav vilket borde lugna även den mest oroliga låntagare.

Pengarna snabbt

När man tar ett smslån eller ett snabblån hos Risicum så är det viktigt att man får pengarna snabbt. Det kan handla om timmar ifall det är något viktigt man behöver pengarna till. Ifall du har Nordea eller Handelsbanken så kommer pengarna i stort sett samma minut som lånet blir godkänt. Använder du andra banker så kan det dröja en stund, men det kommer samma bankdag ifall lånet blivit godkänt innan kl 13, annars kommer det såklart bankdagen efter.

[gettable butik=”risicum”]

[butiksinfo butik=”risicum”]