Vivus

Vivus är idag en av de smslångivare som har de absolut bästa priserna
Vivus erbjuder en av marknadens billigaste snabblån. Som ny kund hos Vivus så kan du låna 6000kr helt räntefritt. I dagsläget är detta det bästa erbjudandet du kan hitta på SMS-Lånemarknaden. Deras ordinarie priser är också bland de absolut lägsta, se vår prisjämförelse längre ned på sidan.

Räntefritt lån upp till 6000kr (nya kunder)

Maxlån varierar beroende på ålder

Vivus har ganska annorlunda villkor och lånetak. Är du mellan 18 och 19 år så får du låna 1000kr första gången, 2000kr andra och 3000kr tredje och framåt. Om du är 20-21 eller 76-85år får du låna 2000, 3000 och 4000kr tredje lånet. Det är bara om du är mellan 24 och 65år som du får låna upp till 7000kr som är deras maxbelopp. För dig över 85år godkänns tyvärr inga lån hos Vivus.

Så går låneprocessen till

Det är däremot mycket enkelt att skaffa ett lån hos Vivus. Det görs enkelt i tre steg. Först måste du registrera dig, sedan måste du ansöka om lånet, om det sedan blir godkänt är tredje steget bara att ta emot pengarna. För att registrera dig så behöver du bara fylla i dina personuppgifter. Du måste däremot vara myndig, svensk medborgare samt vara utan betalningsanmärkningar för att få lov att skaffa dig ett konto hos Vivus.se. Därefter måste du på något vis styrka din identitet. Det gör du enklast genom e-legitimation, eller om du saknar detta så kommer Vivus personal att ringa upp dig för att säkerhetsställa att du är den du utger dig för att vara.

Du kan även ringa kundtjänst direkt för att både registrera och ansöka om ett lån. De är mycket trevliga och hjälper dig mer än gärna att låna rätt belopp till rätt villkor. Låneansökan behandlas därefter direkt, det tar bara ett par minuter. Hur lång tid det tar innan pengarna väl är framme varierar såklart beroende på vilken bank du har. Vivus har ett samarbete med handelsbanken och Nordea vilket gör att de pengarna överförs med en gång, andra banker tar lite längre.

[gettable butik=”vivus”]

[butiksinfo butik=”vivus”]