Expresskredit

Låna upp till 4000kr, snabb, smidigt och tryggt.
Du sitter kanske i en knipa och behöver pengar fort? Då är sms- eller webb-lån hos expresskredit att rekommendera eftersom de går mycket fortare än att låna hos en bank. Expresskredit vill garantera sina kunder ett mycket snabbt men också väldigt tryggt snabblån för att deras kunder ska känna sig säkra när de lånar pengar. Trots att du bara kan låna 1000kr första gången du lånar hos expresskredit bör du ha i åtanke att du måste kunna betala tillbaka lånet inom 30 dagar, annars kan det bli dyrt för dig. Sms-lån är ett väldigt effektivt sätt att låna på om man behöver pengar fort.

Nya kunder lånar upp till 2000kr, svar direkt

Hur ett SMSlån funkar hos Expresskredit

Ett lån hos expresskredit är väldigt smidigt, du smsar namn, personnummer och hur mycket du vill låna. Du får sedan svar om lånet beviljas eller inte och om ditt lån beviljas hos expresskredit kommer pengarna att sättas in under kommande dag. Du har sedan 30 dagar på dig att återbetala lånet och detta sker via en faktura.

Villkor för ett sms-lån hos expresskredit

När du gör ett sms-lån hos expresskredit får du låna 1000kr första gången du gör ett lån, 2000kr andra gången och 3000kr tredje gången. Orsaken till detta är att expresskredit vill försäkra sig om att du klarar av att återbetala lånet och att du alltså får chansen att låna mer om du visar att du klarar att återbetala sms-lånet. Krav för att få låna hos expresskredit är att du är 18 år fyllda och har en fast adress, samt är folkbokförda i Sverige. Expresskredit kommer att göra en kreditupplysning på dig för att kontrollera att du har en ordnad ekonomi och kan betala tillbaka lånet. Om expresskredit nekar dig att ta ett sms-lån av dem behöver de inte ge dig en anledning varför.

Summor och kostnader

Som tidigare nämnts kan du låna 1000kr första gången du lånar hos expresskredit och det är för att minska risken för att personer inte skall klara av att betala tillbaka skuld och på sätt hamna i en skuldsituation de inte kan ta sig ur. Om du lånar 1000kr av expresskredit är räntekostnaden på 350kr/mån, lånar du 2000kr ligger räntekostnaden på 500kr/mån och om du lånar 3000kr kommer det att kosta dig 650kr/mån i räntekostnad. Om din betalning av lånet dröjer kommer en dröjsmålsränta på 2.5%/månad att tas ut, samt en förseningsavgift på 125kr. Dessutom kommer en påminnelseavgift på 50kr tas ut varje gång en påminnelse om förfallen/ icke fullgjord betalning skickas ut.

[gettable butik=”expresskredit”]

[butiksinfo butik=”expresskredit”]