Easycredit

Marknadens förmånligaste smslån?
När du har ont om pengar men måste ha pengar, kanske för att reparera bilen, kan ett smslån hos Easycredit var lösningen för dig. Med ett smslån hos easycredit kan du snabbt och enkelt låna pengar via mobilen. Fördelen med sms-lån jämfört med banklån är att du kan få lånet mycket fortare och det kan vara viktigt vid brådskande situationer. Det är självklart viktigt att låna ansvarsfullt så man verkligen vet att man kan betala tillbaka lånet senare och på så sätt slipper hamna i ond cirkel. För att få hjälp med rådgivning om kostnader kan du alltid kontakta Easycredits kundtjänst.

Första lånet på 1000kr är räntefritt

Så går det till

När du vill ansöka om ett sms-lån hos easycredit går det till på följande sätt: Du skickar ett sms med de belopp du vill låna till Easycredit(numret finns på deras hemsida). Efter detta får du en ansökningskod skickad till dig via sms, denna kod använder du när du gör en låneansökan, antingen via mobilen eller på Easycredits hemsida. Om Easycredit anser att du är lämpad att få ett lån hos dem kommer du att ha pengarna på ditt konto redan dagen efter.

Summor,räntor och maxbelopp

När du lånar hos Easycredit så är maxbeloppet 10000 kr, detta för att kunna öka chansen för att kunden har råd att betala tillbaka och på så sätt slippa situationer där kunden kan få betalningsanmärkningar. Easycredit tar inte ut några kostnaden när du vill göra ett sms-lån hos dem utan du betalar bara ränta. Räntan varierar efter hur mycket du lånar, om du lånar 500-3000kr kallas detta mikrolån och du betalar från 33 % till 18 % ränta beroende på hur mycket du lånar. Om du däremot vill låna 4000-10000kr från Easycredit varierar räntan från 13-11%, du får alltså en mycket bättre ränta om du lånar mer pengar.

Villkor

Eftersom Easycredit vill att deras kunder skall kunna betala tillbaka sina sms-lån har de vissa villkor som du måste uppfylla för att få låna av dem. Easycredit tillåter bara att du tar ett lån i taget, detta för att man inte skall kunna låna ännu mer när man inte klarar av att betala tillbaka det förgående lånet. De kommer också att göra en kreditupplysning innan de beviljar dig ett sms-lån för att kunna bilda sig en korrekt uppfattning om kundens återbetalningsförmåga. Easycredit lånar inte ut pengar till personer som har en betalningsanmärkning eftersom de vill vara säkra på att deras lån återbetalas. Självklart måste du vara 18år för att få ta ett sms-lån hos Easycredit.

[gettable butik=”easycredit”]

[butiksinfo butik=”easycredit”]