mobillån

Låna från 1000kr upp till 10 000kr med möjlighet att förlänga lånetid
Att ta ett lån hos Mobillån är snabbt, billigt och smidigt vilket kan vara bra du behöver pengar fort. Mobillån är ett ledande företag inom branschen och man förser kunden alltid med bästa möjliga servicen så kunden alltid är nöjd. Mobillån är även mån om att kunden kan betala tillbaka sina lån för att slippa att sätta kunden i en situation där denna inte kan återbetala, har man tydliga villkor och man genomför en utredning för att kolla så att personen är lämplig för ett lån.

Räntefritt lån upp till 1000kr (nya kunder)

Att tänka på när du tar mobillån

Att ta mobillån, eller sms-lån som det ofta kallas kan vara bra vid pressade situationer där du snabbt behöver pengar och banken inte kan leverera ett lån i tid men du måste tänka på att ett sms-lån inte är en långsiktig lösning för brist på pengar, utan som du säkert förstår, en tillfälle lösning. Om du däremot vet att du kommer få pengar några dagar senare kan ett sms-lån vara en bra lösning vid ett akut problem, så som oförutsedd utgift.

Vilka villkor gäller?

För att få ta ett lån hos Mobillån måste man vara 18 år gammal och myndig, man måste dessutom vara folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt personnummer. Mobillån kommer också att värdera din återbetalningsförmåga och ta en kreditupplysning, detta för att försäkra sig om att låntagaren kan betala tillbaka sitt lån och på så sätt slippa sätta någon i en situation som är svår att ta sig ur.

Så tar du lån hos Mobillån

Du kan välja att ansöka om lån hos Mobillån på tre olika sätt: Via nätet, via wap eller genom telefon. Att ansöka via telefon ses som allra smidigast och det går till på följande sätt: Du skickar ett sms med texten ”låna webb” till 72777, du får sedan en kod skickad till dig, du ringer till kundtjänst och kopplas sedan till en handläggare som skall hjälpa dig med din ansökan, du tar del av Mobillån:s villkor och accepterar dem om du vill ta ett lån, du får sedan besked av din handläggare om din ansökan är godkänd och om den blivit det så har du pengarna på ditt konto senast följande arbetsdag.

Lånesummor och kostnader

Hos mobillån kan du låna mellan 1000kr och 5000kr och detta sker snabbt och smidigt till skillnad från när du lånar från din bank. När du tar ett lån hos Mobillån betalar du alltid en uppläggningsavgift på 80kr och beroende på hur mycket du lånar varierar också räntekostnaden. Lånar du 1000kr ligger räntekostnaden på 225kr, 2000kr kostar det 375kr, 3000kr kostar det 520kr, 4000kr kostar det 730kr och om du lånar 5000kr kostar det dig 930kr i ränta och som sagt tillkommer alltid uppläggningsavgiften på 80kr. Denna kostnad finns för att täcka de utgifter som Mobillån får när de skall göra personkontroll, kreditprövning, avisering och uppläggning. Om du som ny kund väljer att låna hos Mobillån får du en specialerbjudande, med detta erbjudande slipper du att betala ränta överhuvudtaget för ditt lån.

[gettable butik=”mobillan”]

[butiksinfo butik=”mobillan”]